| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID On Metal Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | OMT006 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.25/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 500pcs in a carton |
| Material: | PC |
| Chip: | R6P or customized |
| Read range: | up to 5 meter |
| Application: | Metal surface/Non-metal surface/hanging |
| Size: | 37.6 X 13.6 X 4.6 mm |
| Frequency: | 865~868(EU) ;902~928(US) |
UHF RFID IT Asset Tag on metal tag OMT006 , Asset management tag , High IP grade , waterproof tag , small size tag
IT asset management tag OMT006 is a small size, high performance
on-metal-mount tag. With high reading distance, it has appearance
of very small size and diversification of the fixed way. Linkwin`s
specifically design provides a quick solution for tracking IT
networking, severs in data center and more.
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | R6P/M4QT |
| Memory | M4QT:EPC 96bits,USER 512bits,TID 96bits R6P:EPC 128bits,USER 0bits,TID 64bits |
| Application surface | Metal surface/Non-metal surface/hanging |
| Mounting way | 3M adhesive/lanyard |
| Read range | Up to 5 meter by fixed reader; Up to 2.5 meter by handheld reader |
| Frequency | EU:865-868MHZ,US:902MHZ~928MHZ |
| Size | 37.6 X 13.6 X 4.6 mm |
| Weight | 2.2 G |
| Material | PC |
| Color | Black |
| IP Rating | IP67 |
| Storage temp | -40℃ to 70 ℃ |
| Operation temp | -40℃ to 70 ℃ |
| Warranty | 1 Year |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|