| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID Label Tags |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | LABH47 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 10000pcs |
| Price: | USD0.02/PC to USD0.05/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 1 Million per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Surface paper: | coated paer/pet |
| Chip: | I CODE SLIX |
| Frequency: | 13.56MHz |
| Read range: | up to 10cm |
| Size: | 50*50mm or customized size |
| Service: | encoding |
RFID LABEL 50*50mm protocol ISO15693 SLIX RFID HF blank Library Book Sticker , Label with Adhesive Back
This HF library label is specially developed for books
managagement.It is widely used in Library
Feature
1. customized
2. RFID tag structure:RFID Chip+RFID Antenna+Housing Materials
3. professional rfid products supplier
4. It can be used directly or be packed into various froms
5. fast speed of delivery
| Protocol | ISO15693 |
| Chip | NFC I CODE SLI X or other customized chip |
| Memory | 1024bit |
| Application | Books |
| Mounting way | Paste the label in the books |
| Read range | 1-10CM |
| Frequency | 13.56MHZ |
| Size | Antenna size 45*45mm;Label size50*50mm |
| Surface paper | Coated paper |
| ESD: | ≤2KV |
| Storage temp | -30℃ to 60 ℃ |
| Operation temp | -30℃ to 60 ℃ |
| Storage Humidity: | 30%~70% |
| Warranty | 1 Year |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|