| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | EAS Security Label |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | RF LABEL |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 10000pcs |
| Price: | USD0.002/PC to USD0.05/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 1 Million per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 5000pcs in a carton |
| Material: | Coated paper |
| Frequency: | 8.2MHZ |
| Size: | 40*40mm or others |
| Color: | white |
| Barcode: | Available or customized |
| Adhesive: | Rubber-based, permanent |
Best Price 8.2mhz security sticker RF Sticker Barcode EAS Label 8.2mhz RF Alarming Tag EAS RF Label


| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|