| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID Hard Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | HATE06 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.25/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Material: | TPU |
| Frequency: | 860-960mhz, 125Khz/13.56Mhz/860-960Mhz |
| Size: | Customized Size |
| Protocol: | ISO 18000-6C, ISO11784/5, ISO15693, ISO18000-6C, etc |
| Application: | Livestock management |
| Service: | encoding/printing |
Sheep ear tag waterproof rfid cattle ear tags , RFID Pig ear tag , material TPU , Low frequency ear tag for dog

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|