| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID Hard Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | SEL002 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.25/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 500pcs in a carton |
| Material: | TAG:ABS ; Lanyard:Metal |
| Protocol: | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Frequency: | 860MHZ to 960MHZ(GB) |
| Chip: | H3 |
| Read range: | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Application: | Logistic ; asset management ; industry |
RFID UHF SEAL TAG SEL002 , 860 to 960 MHZ RFID cable tag for container , RFID Logistic TAG , RFID Lanyard tag
The tag is specially designed for Truck,logistic, asset management
and other industry application .the lanyard is made of metal which
can stand high pressure and harsh environment.
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | H3 |
| Memory | EPC 96bits,USER 512bits,TID 64bits |
| Application | Logistic ; asset management ; industry |
| Read range | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Frequency | 860MHZ to 960MHZ(GB) |
| Tag Size | Body:77.8*32.2*15.3mm Cable diameter:1.8mm |
| Metal Lanyard | 150mm or customized |
| Material | TAG:ABS ; Lanyard:Metal |
| Color | Oragne or Customized |
| IP Rating | IP68 |
| Storage temp | -40℃ to 80 ℃ |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount |
|