| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID Hard Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | HAT13E |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.02/PC to USD0.05/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 50000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 500pcs in a carton |
| Material: | TPU |
| Frequency: | 860~960MHZ860MHZ to 869MHZ/902MHZ to 928MHZ |
| Read range: | up to 4meter |
| Protocol: | 1ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip: | UOCDE 8 |
| Application: | Animal ear,such as sheep,goat |
RFID UHF sheep Ear Tag , UHF Animal tag , RFID UHF Pig ear tag , RFID tag , RFID label
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | Ucode 8/H9 |
| Memory | EPC 128bits,USER 0bits,TID 96bits |
| Application | Animal ear,such as sheep,goat |
| Read range | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Frequency | 860MHZ to 869MHZ/902MHZ to 928MHZ |
| Size | Male part:52mm X 18mm X 24mm female part:φ29mm X 23mm |
| Weight | 4.5 G |
| Material | TPU |
| IP Rating | IP68 |
| Storage temp | -30℃ to 80 ℃ |
| Operation temp | -30℃ to 80 ℃ |
| Warranty | 1 Year |
Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|