| Sign In | Join Free | My benadorassociates.com |
|
| Categories | RFID Hard Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | HAT4025 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.25/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 500pcs in a carton |
| Material: | PP |
| Chip: | M4QT |
| Frequency: | 865~868(EU) ;902~928(US) |
| Read range: | up to 2 meter |
| Size: | 40*25MM |
| Application surface: | Concrete |
RFID UHF hard tag HAT4025 , RFID position tag for warehouse management , RFID storage location tag in warehouse
HAT4025 is specially developed for storage location in
warehouse,with strong plastic case,it is strong and durable and
widely use in RFID warehouse management solution
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | M4QT |
| Memory | UHF:EPC 96bits,USER 512bits,TID 96bits |
| Application surface | Concrete |
| Mounting way | Dig a hole with diameter 42mm and depth 27mm,put it into the hole |
| Read range | Up to 2 meter by fixed reader; Up to 1 meter by handheld reader |
| Frequency | 902-928MHZ ; 866-868MHZ |
| Size | 40*25MM |
| Weight | 20G |
| Material | PP |
| Color | White or customized |
| IP Rating | IP68 |
| Storage temp | -40℃ to 85 ℃ |
| Operation temp | -20℃ to 70 ℃ |
| Warranty | 1 Year |


Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|